Nieuws

Welkom op de geheel vernieuwde site!

John Overboom overleden

23 juli 8:30  Ons bereikte het bericht dat John Overboom na een kort ziekbed is overleden. Met het overlijden van John verliezen we een clubman, als vaste supporter, maar ook als de man die bij alle verbouwingen op De Krom betrokken was als "aannemer" en ondersteuner van de club. Wij wensen Willy, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies. Bestuur RK EDO

73x gelezen

Led verlichting langs de velden

20 juli 15:45  Vanaf 19 juli zijn Sport Technologies en Klaver Infratechniek bezig om de lampen van het A-veld, trainingsveld en C-veld te vervangen in ledverlichting, de klus zal waarschijnlijk in 1 week uitgevoerd worden. Hiermee slaan we een belangrijke slag met betrekking tot ons verbruik van elektra, wat aanzienlijk zal dalen en tevens gaan de lampen langer mee. Dankzij de financiële ondersteuning van: Rabo Bank West Friesland, Provincie Noord Holland, Sportraad Koggenland, Gemeente Koggenland en het Rijk (BOSA subsidie) is e.e.a. mogelijk om uit te voeren. Naast de 84 zonnepanelen op de tribune en aanpassingen in het gebouw met ledverlichting en tijdschakelaars zetten wij weer een belangrijke stap naar een duurzamere vereniging.

52x gelezen

DEEN Sponsormuntenactie

17 juli 19:30  De laatste DEEN Sponsormuntenactie start zondag 18 juli en duurt tot en met 14 augustus a.s. RK EDO heeft in het filiaal in Avenhorn ook een koker en ieder muntje wat u krijgt bij aankoop van min. € 10,00 is welkom in de koker van voetbalvereniging RK EDO. De bijdrage van DEEN wordt besteed aan jeugdactiviteiten en aan duurzame voorzieningen op het complex, zoals vervanging veldverlichting. Bij voorbaat DANK,

33x gelezen

Inzameling plastic flesjes voor Bake for Life

13 juli 12:45  Vanaf 1 juli 2021 zit er 0,15 statiegeld op plastic flesjes. Op 12 juli is het startsein gegeven door 3 verenigingen, vv Berkhout, st George en vv RK EDO, om deze inzameling te doen voor het goede doel, Bake for Life. Wij verzamelen voor Bake for Life Hiermee tonen de 3 verenigingen hun maatschappelijke betrokkenheid en zorgen er tevens voor dat er in het milieu hopelijk minder plastic flesjes komen. Sportraad Koggenland ondersteunt deze activiteit en heeft de blauwe kliko’s aan de verenigingen geschonken waar de plastic flesjes in verzameld kunnen worden. Hopelijk volgen meer verenigingen dit initiatief, zodat zowel Bake for Life als het milieu er profijt van heeft, een zgn win-win situatie dus.

153x gelezen

Clubvoetbaldagen RKEDO 2021 uitverkocht!

7 juli 9:45  Alle 96 plaatsen voor de Clubvoetbaldagen zijn vergeven. Daarmee vestigen wij in het zevende jaar een deelnemersrecord. Hier wordt de organisatie natuurlijk zeer enthousiast van!meer »

63x gelezen

Brood voedselbank

5 juli 12:45  Afgelopen weekend was er een schitterende afsluiting op zaterdag en zondag voor de jeugdvoetballers van RK EDO. Het door Bakkerij Pater gesponsorde brood voor de lunches werd niet allemaal opgegeten door de voetballers van RK EDO. Na een telefoontje met de Voedselbank in Hoorn kreeg dit brood ook een goede bestemming.

59x gelezen

overlijden Ilse van de Weerd

5 juli 12:45  Ons bereikte het zeer droevige bericht, dat door een noodlottig ongeval afgelopen zaterdag is overleden, oud-lid Ilse van de Weerd. Woorden schieten tekort om dit verlies te beschrijven. Wij wensen Ruud, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe om dit onbeschrijfelijke verlies te verwerken. Bestuur vv RK EDO

152x gelezen

Beveiligingscamera's op complex De Krom

1 juli 14:30  Onlangs zijn er een 4-tal beveiligingscamera's geïnstalleerd op het sportcomplex De Krom, Joris Wijnker Electrotechniek heeft de klus geklaard. Nadat op het complex wat vernielingen hebben plaatsgevonden, vonden wij het nodig om de camera's te plaatsen.

105x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!