Nieuws

Welkom op de geheel vernieuwde site!

Foto Cor Schouten Lid van Verdienste

9 oktober 15:00  Foto Cor Schouten met familie.

80x gelezen

Nieuwe Leden van Verdienste en Erelid

9 oktober 14:45  Tijdens de ledenvergadering van 8 oktober werden Ted Bakker en Cor Schouten gekozen tot Lid van Verdienste en Jan Schrekker tot Erelid van de vereniging. Hierbij de foto van Ted met de Sponsorcommissie.

107x gelezen

Foto Jan Schrekker en familie

9 oktober 14:45  Erelid Jan Schrekker met familie.

75x gelezen

Sponsorcommissie RKEDO

8 oktober 8:45  Door middel van een video stelt de sponsorcommissie van RKEDO zich voor. Daarnaast laten zij direct zien op welke plaatsen op ons complex nog plaatsen nog ruimte is voor een sponsorbord of -doek.meer »

84x gelezen

RABO CLUBACTIE

4 oktober 17:15  Beste leden, Ook dit jaar doet voetbalvereniging RK EDO mee met de Rabo Clubkas Campagne. Vanaf 4 oktober t/m 25 oktober kunnen alle leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Kijk op Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl) of stem nu direct in de Rabo App. Wij kunnen het geld dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt natuurlijk heel goed gebruiken. Wij hopen, dat u ons via deze weg van harte steunt en op ons stemt.

41x gelezen

90-jarig jubileum RK EDO

4 oktober 11:30  Afgelopen zondag kreeg vv RK EDO van de KNVB-vertegenwoordiger Wim van de Niet een beeldje in verband met het 90-jarig jubileum van de club. Aangezien door corona dit vorig jaar niet overhandigd kon worden, werd het overhandigd in de week van het 91-jarig bestaan van de club.

73x gelezen

Week van de Scheidsrechter

4 oktober 11:15  Deze week is het de Week van de Scheidsrechter en voor alle zondags scheidrechters was er weer een mooie bos alstroemeria's van de club, als blijk van waardering voor het scheidsrechteren.

32x gelezen

Bert Meerveld

4 oktober 11:15  Afgelopen zondag is Bert Meerveld geëerd voor het 40-jaar scheidsrechteren voor de KNVB en voetbalvereniging RK EDO. KNVB-vertegenwoordiger Wim van de Niet had een mooie oorkonde meegenomen en een speldje, die hierbij door zijn vrouw wordt opgespeld. Bij de bijeenkomst in de bestuurskamer werd Bert verrast door de aanwezigheid van zijn 2 dochters, schoonzoon en 2 kleinkinderen. Tevens waren aanwezig de scheidsrechterscoördinatoren Rik Bol en Bob Harmse. Het is goed om op deze wijze een scheidsrechter even in het zonnetje te zetten in deze Week van de Scheidsrechter".

57x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!