Nieuws - www.rkedo.nl

Nieuws

Welkom op de geheel vernieuwde site!

Algemene ledenvergadering 6 oktober 2023

Gisteren, 20 september 9:00  In samenwerking met de jongens van de gestampte podcast wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering (jaarvergadering) gehouden op vrijdag 6 oktober 2023, aanvang 19:30. Bijgaand in dit bericht treft u de agenda en de notulen van de vergadering van vorig jaar. We hanteren dit jaar een andere opzet! De jaarvergadering is namelijk het onderwerp van een van de afleveringen van de Jongens van de Gestampte Podcast. Op die manier hoopt het bestuur de vergadering interactiever te maken en de opkomst wat verder op te krikken. Hierdoor zal de agenda ook waarschijnlijk iets anders verlopen, maar zullen wel alle belangrijke punten langskomen. Tot dan!meer »

159x gelezen

Marije Bosman-Verdonk overleden

5 september 18:15  Met veel verdriet hebben leden en het bestuur van RKEDO kennis genomen van het overlijden van Marije Bosman-Verdonk. Na een ongelofelijke maar oneerlijke strijd is Marije op 3 september overleden. Marije is de moeder van Liz en Senn en de partner van Jan. Senn speelt het aankomende seizoen in de JO8-1. Wij wensen Jan, Liz, Senn, de familie en vrienden en kennissen van Marije heel veel sterkte met het dragen van dit ontzettend zware verlies.

247x gelezen

Korting in de RKEDO Clubshop!

30 augustus 12:15  In samenwerking met Duijn Teamsport geldt er t/m 30 september een mooie actie in de RKEDO clubshop. meer »

93x gelezen

Walking Football bij RKEDO

12 augustus 8:45  Op dinsdag 5 september a.s. van 10.00 uur – 11.00 uur start vv RK EDO weer met het Walking Football op sportcomplex De Krom. Voor mensen vanaf 60 jaar is Walking Football bij RK EDO een gezellige en sportieve manier om lekker gezond in beweging te zijn. Door de spieren los te maken met wat rek en strekoefeningen, het evenwicht te oefenen en een balletje te trappen zijn de mensen lekker bezig. Het samenzijn wordt afgesloten met een korte 3e helft voorzien van een bakkie water/thee/koffie. Er zijn nu een 16-tal Walking Footballers, maar er kunnen er altijd meer bij. Wil je meer informatie, neem even contact op met Marien Laan, 06-37609609, marienlaan@hotmail.com. Wil je het gewoon even proberen, kom dan op 5 september, we spelen op het kunstgrasveld, dus met voetbal/sport/wandelschoenen gaat het prima. Tot de 5e. Met vriendelijke Sportgroeten, Marien Laan

120x gelezen

Tim Koning nieuwe trainer RKEDO 2

8 augustus 11:45  Het bestuur is blij te kunnen melden dat Tim Koning het aankomend seizoen de Heren 2 voor zijn rekening neemt. Tim, oud-hoofdtrainer van Heren 1 en ook lange tijd de hoofdtrainer van Dames 1, volgt daarmee Barry van der Aar op. Samen met Yotti, Nick, Alan en André zal hij de trainingen van de herenselectie verzorgen.meer »

468x gelezen

Kick-off Jeugd RKEDO seizoen 2023-2024

2 augustus 10:30  De datum voor de kick-off voor de jeugd voor het aankomende seizoen is inmiddels bekend!meer »

208x gelezen

Voorbereiding RKEDO 1 seizoen 2023-2024

1 augustus 10:15  De voorbereiding van de herenselectie is bekend gemaakt.meer »

741x gelezen

Jack Schuitemaker overleden

25 juli 18:15  Met veel verdriet hebben de leden en het bestuur van RKEDO kennis genomen van het overlijden van Jack Schuitemaker op 65-jarige leeftijd. Jack was als speler en later vrijwilliger een bekend gezicht bij de club, een man vooral die op de achtergrond van onschatbare waarde was voor RKEDO. Zijn laatste klus was die van assistent-scheidsrechter bij RKEDO 1, een functie die hij jarenlang bij het tweede en later bij het eerste met veel verve vervulde. Wij wensen familie, vrienden en kennissen van Jack heel veel sterkte.

258x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!