Nieuws

Welkom op de geheel vernieuwde site!

Hindernisbaan!

Gisteren, 9 april 17:15  Aanstaande zaterdag wordt er voor de kabouters t/m de JO9 een uitdagende hindernisbaan georganiseerd! Van 10:00 tot 12:00 mag onze jongste jeugd laten zien hoe behendig, snel en slim zij zijn met een hindernisbaan welke mede mogelijk gemaakt wordt door materialen van de Koggenhal in De Goorn.meer »

12x gelezen

Ballenactie RK EDO

4 april 10:45  Geen gezellige wedstrijden met elkaar op het complex, niet lekker gezellig nazitten in de kantine of op het terras, geen kantine-inkomsten. Maar we gaan ervan uit dat dit wel weer mogelijk is met ingang van het nieuwe seizoen, en daar hebben we zin in! En wat zou het mooi zijn als dat dan gebeurt met nieuwe ballen, daarom deze Ballenactie. Jij kunt daar aan bijdragen, door de club een bal te sponsoren. meer »

58x gelezen

VOETGOLF!

31 maart 15:30  Afgelopen zondag hebben de JO14 t/m JO17 een heuse Voetgolfbaan op ons complex doorlopen! Kundig aangelegd door Tim Koning wisten alle deelnemers de baan te volbrengen. Uiteindelijk gingen Anouk, Benthe, Quinty, Djoy en Beau van de MO17 er met de hoofdprijs vandoor; een cadeaubon van 10 euro welke te besteden is in onze eigen clubwinkel!meer »

56x gelezen

Yoeri Moenis nieuwe damestrainer

31 maart 8:45  Yoeri Moenis heeft op dinsdag 30 maart onder het bord van de hoofdsponsors van de dames, Bol Schildersbedrijf en Nifra constructiewerken en op anderhalve meter afstand van de bestuursleden Jan Schrekker en Marien Laan, het contract getekend om voor het nieuwe seizoen de damesselectietrainer te worden bij RK EDO. meer »

187x gelezen

Actueel corona nieuws

16 maart 14:30  Geachte ouder en trainer, Zoals men in de gemeente heeft waargenomen heerst het coronavirus behoorlijk in onze regio. Een klein deel van onze kinderen zijn besmet of moeten in quarantaine in afwachting van een test . Wij bij RKEDO hebben al veel spelregels op ons complex om het virus zo veel mogelijk tegen te houden. Toch hebben wij besloten om de trainingen niet in zijn geheel te stoppen. Wij denken vooral aan de jeugd om toch lekker te kunnen laten voetballen. Dit plezier willen wij ze, met name in deze onplezierige periode, niet ontnemen. Wel willen we met deze berichtgeving de ouders en trainers ervan verwittigen dat zij elkaar heel goed moeten informeren. Bij enige twijfel absoluut geen risico ‘s nemen en handel daar naar. Bericht onderling elkaar als ouders en uiteraard de trainer. We willen de jeugd graag laten inzien dat de regels op het complex alleen maar ten behoeve voor hun zijn! Wij als RKEDO zullen er zo veel mogelijk erop toezien dat de Corona regels gevolgd worden. Dit houdt in dat er periodiek een toezichthouder aanwezig zal zijn. Wij wensen iedereen veel plezier, wees voorzichtig en nogmaals bij enige twijfel melden!

115x gelezen

lampen C-veld

12 maart 17:15  Door de storm op 11 maart zijn er uit een lichtmast 2 lampen naar beneden gevallen. Tot nader order kan er niet op het B-+C veld getraind of gevoetbald worden.

98x gelezen

Van de bestuurstafel

10 maart 21:15  Bij de persconferentie van afgelopen maandag werd duidelijk dat de maand maart voor RKEDO geen nieuwe veranderingen met zich meebrengt. Gelukkig geldt maart ook als de maand waarin wij weer meer van onze leden op de club mogen verwelkomen. Er wordt meer gevoetbald! Dat doet ons goed. meer »

93x gelezen

Keepersclinic zaterdag 3 april!

9 maart 10:15  In het verleden was het altijd een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar en dus is RKEDO blij dat ook dit jaar weer een keepersclinic georganiseerd wordt! Onder leiding van André Boers, Dennis Bakker en Remon Koning gaan 40 kinderen van de JO7 t/m JO12 zaterdag 3 april van 10:00 tot 12:00 hun kunsten vertonen! Deze keepersclinic wordt mede mogelijk gemaakt door Indrukwekkend, Loonbedrijf "De Vlijt", Leza Horeca & Winkel management, Piledrivershop en Willem van der Heide Dienstverlening. Bedankt voor jullie steun de afgelopen jaren!

55x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!