Nieuws - www.rkedo.nl

Nieuws

Welkom op de geheel vernieuwde site!

Albert en Marijke De Decker 50 jaar getrouwd!

Vandaag, 26 januari 21:00  Het is vandaag op de kop af vijftig jaar geleden dat Albert en Marijke De Decker in het huwelijksbootje stapten! Al jaar en dag zijn beide bij de club vrijwilliger in verschillende hoedanigheden en dat verdient natuurlijk alle lof. Het bestuur was dan ook maar wat blij dat ze het gouden echtpaar in het zonnetje mocht zetten. Albert en Marijke kregen een prachtige bos bloemen en een bon van eetcafé d’Ontmoeting cadeau. Op naar nog veel meer jaren zeggen wij!meer »

7x gelezen

Wedstrijdbal Kunst Bouwbedrijf

24 januari 8:30  De wedstrijdbal van afgelopen zondag werd gesponsord door Kunst Bouwbedrijf en dat bracht toch het nodige geluk met zich mee. De 3-1 overwinning op de Grasshoppers was voor het vlaggenschip van de club een hele belangrijke! meer »

45x gelezen

Anita De Vries - Overboom overleden

20 januari 8:45  Deze week trof ons het droevige nieuws dat Anita de Vries - Overboom, partner van Elco en moeder van Maroucha, Sjoerd en Rinske, ons is ontvallen. Namens eenieder van RKEDO wensen wij de nabestaanden veel kracht en sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

177x gelezen

Cor Pronk overleden

16 januari 22:15  Ons bereikte het verdrietige bericht dat lid van verdienste Cor Pronk vandaag op 91-jarige leeftijd is overleden. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe en laten het woord verder aan Jaap Heemskerk, die net als vele anderen prachtige herinneringen koesterde aan Cor:meer »

221x gelezen

Nieuwe hoofdtrainer seizoen 2023-2024

16 januari 13:15  Voordat de feestelijkheden zaterdag konden beginnen konden we een heuglijk feit delen en de nieuwe hoofdtrainer van de heren presenteren: Yotti Papamelodias Wij feliciteren Yotti met zijn nieuwe job bij onze mooie club en wensen hem heel veel plezier en succes. Yotti is momenteel nog hoofdtrainer van eveneens 3e klasser VVW, waar we dit seizoen thuis 1-1 tegen speelden. Welkom!

149x gelezen

Het beste team van RKEDO 2023

12 januari 20:45  Ook dit jaar wordt er in de kantine van RKEDO weer gestreden op de titel ‘Het beste team van RKEDO’. Na het succes van de eerdere edities kijken velen alweer uit naar de drie vrijdagavonden die hiervoor gereserveerd zijn, te weten 27 januari, 24 februari en 31 maart. Het worden gegarandeerd weer drie gezellige topavonden.meer »

129x gelezen

M. Rotering Timmerwerken nieuwe bordsponsor!

5 januari 9:15  Timmerbedrijf en Aannemer M. Rotering-Timmerwerken uit De Goorn is onze nieuwe bordsponsor geworden! meer »

43x gelezen

Niesten Assurantiën en Hypotheken nieuwe bordsponsor!

4 januari 8:45  Een nieuw bord prijkt langs het hoofdveld van de club. Niesten Assurantiën en Hypotheken is onze nieuwe bordsponsor!meer »

40x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!