Nieuws - www.rkedo.nl

Nieuws

Welkom op de geheel vernieuwde site!

Los op Kromdag!

22 november 8:45  Op zondag 10 december hebben wij een gezellige drukte op de krom, met 45+1 en heren 1, 2 & 3 als thuisspelende teams is er genoeg reden om weer eens een feestje te houden in de kantine! meer »

66x gelezen

Roemer Vlaar op stage bij AZ!

19 november 11:15  De scouting van AZ is regelmatig op De Krom te gast in hun zoektocht naar nieuw talent. In die zoektocht kwamen ze onlangs uit bij de JO10-1, waar de verrichtingen van Roemer Vlaar dusdanig opvielen dat hij door AZ uitgenodigd is om mee te doen aan de AZ Voetbalschool, met als mogelijke uitkomst een plekje in de JO11-1 van AZ volgend seizoen. Vandaag waren de eerste trainingen op het complex van De Blokkers en Roemer reisde trots met ouders Stefan en Maartje hiernaartoe om met de andere talenten uit de regio te trainen. Daar kunnen wij als vereniging natuurlijk alleen maar supertrots op zijn en we wensen Roemer veel succes en plezier toe. Zet hem op!

133x gelezen

Wedstrijd Bal Telecombinatie Telcom Totaal

14 november 13:15  De wedstrijdbal van afgelopen zondag tegen Koedijk werd gesponsord door Telecombinatie Telcom Totaal, het bedrijf van Elco de Vries!meer »

60x gelezen

Feestdagen actie Duijn Teamsport

8 november 8:30  Duijn Teamsport heeft t/m het einde van dit jaar i.v.m. de feestdagen weer een mooie actie in de webshop!meer »

60x gelezen

Wedstrijdbal Inter-On

30 oktober 11:15  De wedstrijdbal van afgelopen zondag werd gesponsord door Inter-On! Uit handen van Jeffrey Ypma nam Jan Schrekker de zo fortuinlijke bal in ontvangst.meer »

221x gelezen

Bakkerij Koning balsponsor

17 oktober 16:30  Tijdens de afgelopen jaarvergadering is Jan Schrekker overladen met complimenten voor zijn inzet balsponsors te enthousiasmeren. Dat gaat Jan goed af en het is inmiddels zeer succesvol gebleken. Op de foto krijgt balsponsor Jeroen Klaver van bakkerij Koning de aandacht. Mocht je ook balsponsor willen worden schroom niet Jan hierop attent te maken of de sponsorcommissie te benaderen. Alvast enorm bedankt!

99x gelezen

Festival Vrouwen 40 jaar!

12 oktober 8:45  Op 19 oktober 2023 viert de Vrouwentak van onze club haar 40e verjaardag. Op 21 oktober wordt dit groots gevierd met een festival op De Krom! Van 15.30 uur tot ongeveer 19.30 uur is er ontzettend veel leuks te beleven. Iedereen is van harte welkom!meer »

213x gelezen

RABO Clubsupport

11 oktober 7:00  Afgelopen zaterdag kwam Sharon Dopp-Berkhout namens de Rabobank een prachtige check overhandigen. meer »

101x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!