Coronaprotocol RKEDO

Corona protocol voetbalvereniging RKEDO
24 februari 2021

Onderstaand het protocol welke RKEDO aanhoudt m.b.t. het coronavirus en veilig sporten. Deze maatregelen gelden vanaf 3
maart en zijn in ieder geval tot en met 15 maart van kracht.
 Wij rekenen erop dat iedere betrokkene bij RKEDO zich deze regels ter harte neemt en ook naleeft.

Dit document is aan verandering onderhevig en kan naar nieuwe inzichten een update krijgen.

  1. Te allen tijde houd je je aan de veiligheidsmaatregelen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM: Richtlijnen-Covid-19.
  2. De kantine, kleedkamers en douches zijn tot nader order gesloten en mogen ook op trainingsavonden niet gebruikt worden.
  3. Tot en met 15 maart zijn voorlopig alle competitieve wedstrijden afgelast. Het spelen van onderlinge wedstrijden is wel toegestaan, mits dit tegen een team van de eigen vereniging is. Ook hiervoor gelden de bovenstaande regels bij punt 2.
  4. Spelers t/m 26 jaar mogen wel in groepsverband trainen. Spelers van 27 jaar en ouder mogen alleen op 1,5 meter afstand trainen en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan twee personen.
  5. In de gang van de kleedkamers zijn er toiletten beschikbaar. Voor de urinoirs geldt; maximaal twee personen per urinoir, de middelste mag niet gebruikt worden.
  6. In publieke binnenruimtes geldt er een dringend advies op het dragen van een mondkapjes vanaf 13 jaar. Wij adviseren spelers, trainers en coaches om zo min mogelijk het gebouw te betreden, alleen als dit noodzakelijk is. Hierbij is een mondkapje geadviseerd.
  7. Ouders, niet zijnde trainers en coaches, zijn niet welkom op het complex tot nader order. We gaan hierbij uit van het ’kiss and ride’ principe, waarbij kinderen gebracht en later weer opgehaald worden. Het is niet gewenst dat men vanaf het parkeerterrein vanachter het hek blijft kijken.
  8. Boven alles rekenen wij op het gezonde verstand van iedereen die ons complex betreed. Wij zien het niet zitten om ieder weekend als politieagent rond te moeten lopen op het complex maar schromen niet maatregelen te nemen als wij dat nodig achten.

 

Sportieve groet,

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!