Coronaprotocol RKEDO

Coronaprotocol voetbalvereniging RKEDO

Update 2 september 2021

Onderstaand het protocol welke RKEDO aanhoudt m.b.t. het coronavirus en veilig sporten. Wij rekenen erop dat iedere betrokkene bij RKEDO zich deze regels ter harte neemt en ook naleeft. Dit document is aan verandering onderhevig en kan naar nieuwe inzichten een update krijgen.

1. Ten alle tijde hou je je aan de veiligheidsmaatregelen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM: https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19.

2. Volg de looproutes die op het complex aangegeven zijn met de groene pijlen. De kantine mag alleen betreden worden door de voordeur en alleen verlaten worden door de terrasdeuren. De teams worden verzocht direct door te lopen naar de kleedkamers, ook dit staat aangegeven met een groene pijl. Aan de lijn en in de tribune verwachten wij van de toeschouwers dat ze de anderhalve meter in acht nemen. Spelers boven de 18 jaar moeten in de dug-out anderhalve meter afstand houden, dit geldt uiteraard ook voor coaches enandere betrokkenen.

3. In de kantine en op het terras moet er gezeten worden. Daarvoor zijn er een veertigtal zitplaatsen georganiseerd waar men met zijn vieren aan kan zitten.  Alle stoelen en tafels laat men staan op de plek waar wij ze neergezet hebben. De regel geldt; vol=vol. Er kan dan wel besteld worden in de kantine maar dat kan dan niet op het terras genuttigd worden. Wij verzoeken mensen dan ook bij een volle kantine en terras terug te gaan naar het veld waar de wedstrijd gespeeld wordt.

4. In het gebouw zijn er voor de dames twee toiletten, te weten het vaste damestoilet en (tijdelijk) het invalide-toilet. De heren kunnen gebruik maken van de toiletten in de gang van de kleedkamers. Hier zijn twee toiletten en twee urinoirs. Per urinoir mogen er maximaal twee personen in.

5. Ouders worden verzocht zo min mogelijk de kleedkamers te betreden, alleen als kinderen hulp nodig hebben met omkleden. Als dat niet het geval is, mag alleen de coach/trainer de kleedkamers betreden.

6. Ouders die rijden met kinderen uit meerdere gezinnen wordt geadviseerd om in de auto een mondkapje te dragen. Voor kinderen geldt dit advies pas vanaf 13 jaar.  Wij rekenen hierin op de eigen verantwoordelijkheid van de ouders en/of spelers.
 
7. Boven alles rekenen wij op het gezonde verstand van iedereen die ons complex betreed. Wij zien het niet zitten om ieder weekend als politieagent rond te moeten lopen op het complex maar schromen niet om maatregelen te nemen als wij dat nodig achten.

Sportieve groet,
Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!