Coronaprotocol RKEDO

Coronaprotocol voetbalvereniging RKEDO

Update 15 januari 2021

Onderstaand het protocol welke RKEDO aanhoudt m.b.t. het coronavirus en veilig sporten. Dit protocol gaat in op zaterdag 15
januari en is in ieder geval geldig tot 25 januari. Wij rekenen erop dat iedere betrokkene bij RKEDO zich deze regels ter harte neemt en ook naleeft. Dit document is aan verandering onderhevig en kan naar nieuwe inzichten een update krijgen.

1. Te allen tijde houd je je aan de veiligheidsmaatregelen zoals deze zijn opgesteld door het RIVM: https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19.

2. De kantine is gesloten. Voor toegang tot de kleedkamers is vanaf 18 jaar een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Vanaf 13 jaar is het dragen van mondkapjes in de kleedkamer verplicht.

3. Er is geen publiek welkom langs de lijn op het complex. We hanteren derhalve het Kiss & Ride principe. Kinderen worden gebracht tot de poort en
weer opgehaald bij de poort. 

4. Trainen in groepsverband is voor alle teams weer mogelijk. Het spelen van wedstrijden tegen teams van de eigen vereniging is in onderling overleg met de consul mogelijk.

5. In het gebouw zijn er voor de dames twee toiletten, te weten het vaste damestoilet en (tijdelijk) het invalidentoilet. De heren kunnen gebruik maken van de toiletten in de gang van de kleedkamers. Hier zijn twee toiletten en twee urinoirs. 

6. Boven alles rekenen wij op het gezonde verstand van iedereen die ons complex betreed. 
 
Sportieve groet,
Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!